Koeman hoort Oranje-ambities: 'Nu wil ik dat haasje ook bemachtigen'

Koeman hoort Oranje-ambities: 'Ga er stiekem van uit dat ik erbij kom'

26 augustus 2023 om 13:48
Laatste update: 26 augustus 2023 om 13:51

Tijjani Reijnders merkt het niveauverschil tussen AC Milan en de Eredivisie. De 25-jarige middenvelder hoopt zich bij I Rossoneri in de kijker te spelen van Oranje-bondscoach Ronald Koeman.

Direct nadat Reijnders gepresenteerd was, vloog hij naar de Verenigde Staten, waar Milan op tournee was. In Amerika werd hem meteen duidelijk dat hij bij een grote club terecht is gekomen. "Dat komt ook door de individuele klasse in het team. Zo'n Rafael Leão is gewoon niet te stoppen als hij het op zijn heupen krijgt. Gelukkig ging ik er snel in mee. Het vertrouwen van de trainer en het warme welkom van andere begeleiders en teamgenoten hebben ook geholpen", zegt hij tegen het Algemeen Dagblad.

Reijnders heeft zowel bij Milan als bij het Nederlands elftal ambities. In de laatste interlandperiode haalde hij de definitieve selectie, maar bleef het bij meetrainen. "Of ik bij de selectie hoor? De vorige keer liet ik een goede indruk achter, zeiden ze. Als ik zo doorga bij Milan, ga ik er stiekem van uit dat ik erbij kom. En nu het zo lekker gaat, wil ik dat haasje ook bemachtigen."

Bekijk nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast: