Tot 100x je inleg bij zege Ajax!

Ajax on the road; zege in Bulgarije kan tot 100(!) keer je inzet opleveren!

24 augustus 2023 om 12:00
Laatste update: 24 augustus 2023 om 11:50

ADVERTORIAL - Ajax start donderdag het Europees avontuur op bezoek bij Ludogorets en gaat strijden om een plek in de Europa League. De Amsterdammers maken de reis van ruim 2000 kilometer om goed te beginnen aan de play-off voor het tweede toernooi van Europa. Bookmaker JACKS.NL heeft een fraaie actie in huis voor nieuwe spelers: pak tot 100x je inleg bij een overwinning van Ajax!

Hoe werkt de actie van JACKS.NL?

Ga naar de website van JACKS.NL via één van de links in dit artikel en maak een nieuw account aan. Na de verificatie doe je een storting bij de bookmaker. Een bedrag van €20 zorgt ervoor dat je de x50 ontvangt, bij een storting van €100 verandert de boost in x100. Ga vervolgens naar de wedstrijd 'Ludogorets Razgrad- Ajax' en zet in op 'Reguliere speeltijd: Ajax'. Na het selecteren van de bet verschijnt de boost, zorg ervoor dat je deze aanvinkt.

De actie van JACKS.NL is beschikbaar voor alle nieuwe spelers vanaf 24 jaar. De maximale inleg bedraagt €1, waarmee je maximaal €100 kan pakken! Een lager bedrag inzetten mag natuurlijk ook. Begint Ajax goed aan dit belangrijke Europese tweeluik en wordt er gewonnen in Bulgarije? Dan pak je maximaal 100 euro! Speelt Ajax gelijk of wordt er verloren? Dan verlies je maximaal één euro. 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust