Feyenoord krijgt keepersadvies: 'Wellenreuther als nieuwe nummer één'

Feyenoord krijgt keepersadvies: 'Wellenreuther als nieuwe nummer één'

21 augustus 2023 om 10:31
Laatste update: 21 augustus 2023 om 11:05

Ed de Goeij vindt dat Feyenoord Timon Wellenreuther als nummer één doelman moet houden. Dat vertelt de oud-keeper van het Nederlands elftal aan De Telegraaf. De Goeij stelt Justin Bijlow geen zekerheidje en hij is van mening dat Wellenreuther zich genoeg heeft bewezen.

"Wellenreuther heeft vorig seizoen duidelijk bewezen dat hij van grote waarde is voor Feyenoord en dat hij het niveau aankan", vertelt De Goeij over de situatie bij Feyenoord, na de blessure van Bijlow. "Ik kan niet elke dag in de keuken kijken bij Feyenoord, maar de club heeft een heel goede zet gedaan door Wellenreuther in 2022 te halen.  Kijk naar de wedstrijden die hij heeft gespeeld. Hij heeft nu genoeg bewezen een prima keeper te zijn."

Volgens De Goeij is het ook niet verstandig als Feyenoord een nieuwe sluitpost haalt. "Als je een echte nummer één haalt, realiseer je je dan welke situatie er ontstaat als Justin Bijlow over zes of acht weken terug is? Dan wil Bijlow zijn plek terug, dan moet de nieuwe nummer één opeens tweede man worden en wordt Wellenreuther dan derde keeper? Dat is een lastig gegeven." Kostas Lamprou werd deze zomer als derde keeper gehaald.

Kijk nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!