Kane onder indruk van sfeer bij Bundesliga-debuut

Kane kijkt ogen uit in Bundesliga: 'Totaal andere sfeer dan in de Premier League'

19 augustus 2023 om 09:00
Laatste update: 19 augustus 2023 om 09:21

Harry Kane staat te kijken van de sfeer in de Duitse stadions sinds zijn overstap naar Bayern München. De Engelse spits was vrijdag goed voor een goal en een assist tegen Werder Bremen (0-4 winst) en is onder de indruk van de fans. 

Der Rekordmeister verloor vorige week nog op pijnlijke wijze van RB Leipzig in de strijd de Duitse Supercup (0-3). Waar Kane in die wedstrijd nog invaller was, startte hij tegen Werder Bremen in de basis - en met succes. "Het was fantastisch', reageert Kane na afloop bij Sky Sports. "Er is een hoop gezegd en geschreven in aanloop naar deze wedstrijd. Ik kon niet wachten om mezelf te laten zien. Al met al is dit de perfecte start. Ik kan niet wachten tot de volgende wedstrijd."

De dertigjarige spits is lyrisch over de sfeer in het Weserstadion. "Het was geweldig, om eerlijk te zijn. De fans van beide teams lieten zich de hele wedstrijd horen. Het is totaal anders dan in de Premier League. Het is een geweldige ervaring, ik ben heel blij met de overwinning." Volgende week zondag komt de regerend landskampioen weer in actie: dan komt FC Augsburg naar München.

Bekijk hieronder de samenvatting van Werder Bremen - Bayern München!