Late Feyenoord-exit van Geertruida niet uitgesloten

Feyenoord kan Geertruida alsnog kwijtraken: 'Wellicht staat er een club op'

17 augustus 2023 om 06:55

Het is niet uitgesloten dat Lutsharel Geertruida alsnog een zomertransfer gaat maken. De verdediger van Feyenoord zag vorige week een lucratieve move naar RB Leipzig afketsen. Darmatisch, aldus zaakwaarnemer Rob Jansen.

"Ja, het is iedereen tegengevallen. Geertruida zelf, Feyenoord, zijn management", zegt Jansen in de podcast KieftJansenEgmondGijp. Hij is de eigenaar van Wasserman, dat via Seraino Dalgliesh en Leegreg Fer de belangen van Geertruida behartigt.

Met de zogenaamd 'hebberige' houding van Feyenoord, dat meer dan 35 miljoen euro zou willen voor Geertruida, heeft het afketsen van de deal volgens Jansen niets te maken. Na de blessure van El Chadaille Bitshiabu koos RB Leipzig voor Castello Lukeba van Olympique Lyon. "Dit kan gebeuren. Het is voor Geertruida zelf ook dramatisch, maar de transferwindow loopt nog."

Het is niet uitgesloten dat Geertruida alsnog een transfer gaat maken deze zomer. "We hebben nog een paar weken te gaan in de transferwindow", aldus Jansen. "Wie weet wat er daarin nog ontstaat. Wellicht staat er wel een club op. Het is altijd even afwachten. Fer en Dalgliesh (makelaars, red.) zijn druk mee bezig om te kijken wat er nog mogelijk is."