PSG verandert van gedachten: Mbappé sluit per direct aan bij selectie

Mbappé in genade aangenomen: Franse ster keert terug in PSG-selectie

13 augustus 2023 om 11:04
Laatste update: 13 augustus 2023 om 11:16

Kylian Mbappé sluit per direct weer aan bij de selectie van Paris Saint-Germain. Dat maakt de Franse club bekend na 'zeer constructieve en positieve gesprekken' met de 24-jarige aanvaller rond het Ligue 1-duel met Lorient.

Mbappé staat vanaf zondag weer op het veld met de selectie van coach Luis Enrique. De sterspeler trainde de hele zomer al met de 'ongewensten', zoals Franse media de groep met overbodige spelers noemen. Hij mocht onder meer niet mee op toer naar Azië. Tegen Lorient bleek zijn gemis echter groot. PSG begon het nieuwe seizoen met een doelpuntloos gelijkspel.

Rond die wedstrijd zat Mbappé om tafel met de clubleiding. Die gesprekken verliepen dus bijzonder positief. Voorzitter Nasser Al Khelaifi heeft daarop besloten dat de Franse international in genade wordt aangenomen. Wat het betekent voor zijn toekomst is niet duidelijk. Mbappé maakte eerder bekend dat hij volgend jaar transfervrij zal vertrekken. PSG wil koste wat kost nog een transfersom aan hem overhouden, maar vreest dat hij al zijn woord aan Real Madrid heeft gegeven.