'Neymar lijkt te zwichten voor enorm Saudisch aanbod'

'Groot nieuws uit Frankrijk: Neymar lijkt te zwichten voor enorm Saudisch aanbod'

13 augustus 2023 om 08:56

De toekomst van Neymar zou zomaar in Saudi-Arabië kunnen liggen. Meerdere toonaangevende media pakken uit met het nieuws dat Al Hilal alles uit de kast trekt om de 31-jarige aanvaller aan te trekken.

Volgens RMC Sport heeft de Saudische topclub al een akkoord bereikt met Paris Saint-Germain over de transfer. De onderhandelingen met Neymar zijn ook vergevorderd, weet Fabrizio Romano. De Braziliaanse ster voelt zich aangetrokken tot het enorme aanbod, klinkt het. 

Neymar zou onlangs te horen hebben gekregen dat voor hem geen toekomst is bij PSG. De Franse kampioen liet hem zelfs buiten de wedstrijdselectie voor het Ligue 1-duel met Lorient van zaterdag (0-0). De dribbelaar leek zijn zinnen te zetten op een terugkeer naar FC Barcelona, maar dat is financieel een lastig verhaal. Ook Chelsea werd met hem in verband gebracht. De kans is echter groot dat Neymar het Europese strijdtoneel definitief verlaat.

Naast Neymar zou ook Marco Verratti in de serieuze belangstelling van Al Hilal staan. Ook de Italiaanse spelmaker moet vertrekken uit het Parc des Princes. Al Hilal trok deze zomer onder meer Malcom, Kalidou Koulibaly, Rúben Neves en Sergej Milinkovic-Savic aan.