Contractduur Álvarez bij West Ham United bekend

'Vijfjarig contract ligt klaar voor Álvarez, West Ham verwacht deal af te ronden'

5 augustus 2023 om 08:55
Laatste update: 5 augustus 2023 om 09:17

Edson Álvarez is met West Ham United in hoofdlijnen akkoord over een vijfjarig contract, aldus het Algemeen Dagblad, nadat Fabrizio Romano vrijdagavond laat al melding maakte over het akkoord tussen de speler en de club. Het is nu aan Ajax en West Ham om elkaar te vinden betreffende de transfersom. 

Het enige wat de overstap van Álvarez naar de Londense club nog nog scheidt, is een deal tussen de Amsterdammers en zijn toekomstig werkgever. 'De komende dagen worden de onderhandelingen hervat', weet het AD. 

Ook The Guardian maakt melding van het persoonlijke akkoord tussen Álverez en West Ham. Volgens het Engelse medium zijn The Hammers ervan overtuigd dat de deal uiteindelijk tot stand komt. De 26-jarige Mexicaan zou hoog op het verlanglijstje staan van manager David Moyes, die na het vertrek van Declan Rice (naar Arsenal, red.) behoefte heeft aan een nieuwe controleur. 

De kans lijkt zodoende klein dat Álvarez ooit nog een wedstrijd zal spelen voor Ajax, dat zondagmiddag de voorbereiding afsluit met een oefenwedstrijd tegen Borussia Dortmund.