Gimenez dankt Feyenoord: 'Daarmee leef ik echt mijn droom op dit moment'

Gimenez doet Feyenoord-boekje open: 'Ik ben op alle mogelijke manieren geholpen'

3 augustus 2023 om 18:30

Santiago Gimenez is Feyenoord dankbaar na zijn contractverlenging. De Mexicaan voelt het vertrouwen van de Rotterdamse club, die hem naar eigen zeggen enorm goed heeft geholpen in zijn eerste jaar in Europa.

Gimenez heeft zijn contract bij Feyenoord met één jaar verlengd, tot medio 2027. De spits blijft daardoor in ieder geval nog één jaar actief in De Kuip. In gesprek met de clubkanalen reageert Gimenez verheugd op dat nieuws. "Ik ben Feyenoord dankbaar voor het vertrouwen dat uit deze contractverlenging spreekt", begint hij.

"De club heeft mij op alle mogelijke manieren geholpen om mijn aanpassing goed te laten verlopen toen ik naar Rotterdam kwam. Door de hulp van de trainers en mijn medespelers heb ik een geweldig eerste seizoen beleefd", gaat de Mexicaans international verder. "Met supporters die me altijd ongelofelijk veel energie geven. Daarmee leef ik echt mijn droom op dit moment en ik kijk meer dan uit naar het komende seizoen en onze nieuwe uitdagingen."

Met de contractverlenging van Gimenez heeft Feyenoord twee keer beet op één dag. Eerder op donderdag werd recordaankoop Ayase Ueda namelijk gepresenteerd in De Kuip. Door een schorsing van Gimenez zal de Japanner waarschijnlijk in de punt van de aanval staan tijdens de eerste Champions League-duels van Feyenoord.