'Cruciale verlenging nog niet nabij voor PSV: gat tussen club en speler groot'

'Belangrijke verlenging nog niet nabij voor PSV: gat tussen club en speler groot'

3 augustus 2023 om 14:17
Laatste update: 3 augustus 2023 om 14:18

PSV is nog altijd in gesprek met Isaac Babadi over een contractverlenging, maar het verschil tussen vraag en aanbod is nog groot. Dat weet het Eindhovens Dagblad. Het achttienjarige talent heeft zelf echter de intentie om bij PSV te blijven.

Babadi maakte in de voorbereiding veel indruk bij PSV. De jonge middenvelder heeft in Eindhoven echter nog maar één jaar contract en daar wil PSV snel verandering in brengen, ook omdat er kapers op de kust liggen. Zo hebben Brentford en Stade Rennais al interesse getoond in de jeugdinternational. Het ED weet nu te melden dat Babadi zelf bij PSV wil blijven.

Er is echter nog geen doorbraak in de onderhandelingen tussen club en speler. Er zou zelfs 'een behoorlijk verschil' zitten in het aanbod van PSV en het salaris dat het kamp-Babadi vraagt. Het lijkt echter niet lang meer te duren voordat er duidelijkheid komt over de toekomst van de geboren Nijmegenaar.

In het oefenduel met Nottingham Forest draaide Babadi nog negentig minuten mee met de A-selectie van PSV. Als hij verlengt, krijgt hij definitief een plekje in de hoofdmacht van trainer Peter Bosz.