'Grotere clubs kloppen aan voor Babadi, PSV wil snel actie ondernemen'

'Grotere clubs kloppen aan voor Babadi, PSV wil snel actie ondernemen'

1 augustus 2023 om 13:46

PSV hoopt spoedig het contract van Isaac Babadi te verlengen. De achttienjarige aanvallende middenvelder kon al de overstap maken naar Brentford en Stade Rennes, maar volgens het Eindhovens Dagblad heeft hij na de goede voorbereiding de interesse van nog grotere clubs gewekt.

Babadi ligt nog maar één jaar vast in het Philips Stadion en zijn zaakwaarnemer heeft 'tal van buitenlandse aanbiedingen liggen', stelt het ED. Daar is PSV ook van doordrongen. De Eredivisie-topclub wil actie ondernemen en probeert een akkoord te bereiken over een nieuwe verbintenis.

Wedden

Meer odds
  • logo

    PSV

  • logo

    RKC Waalwijk

Als dat gebeurt, dan wacht dit seizoen een plek in de A-selectie van trainer Peter Bosz. Babadi deed zondag negentig minuten mee in het oefenduel met Nottingham Forest (1-0). Zelf wil hij niets liever dan de volgende stap zetten, klinkt het.

Babadi maakte afgelopen seizoen al indruk in de Keuken Kampioen Divisie. Adil Ramzi had hem onder zijn hoede. "Midden vorig seizoen heb ik bij Isaac dezelfde blik in de ogen gezien als eerder bij Johan Bakayoko. Zij willen er echt voor gaan en toen wist ik dat het goed zou komen met hem. Isaac heeft de potentie om ver te komen", zegt de coach, die inmiddels de overstap maakte naar Wydad AC Casablanca.