'Toponderhandelingen in Londen leveren nog geen akkoord over Kane op'

'Bayern en Spurs onderhandelen in Londen: verschil nog kleine 30 miljoen'

1 augustus 2023 om 06:54

Bayern München en Tottenham Hotspur zijn er maandag nog niet in geslaagd om een akkoord te bereiken over de transfer van Harry Kane. De Duitse kampioen en Engelse topclub zaten in Londen om tafel, maar het verschil is nog aanzienlijk. Dat meldt The Athletic.

Volgens het toonaangevende medium zijn Bayern en Spurs nog ruim 29 miljoen euro van elkaar verwijderd. Der Rekordmeister zag eerder deze maand al een voorstel van zeventig miljoen plus bonussen worden afgeslagen. The Lilywhites zetten in op een transfersom van minimaal honderd miljoen, hoewel Kane nog maar een contract voor één jaar heeft in Londen.

Ondanks het uitblijven van een akkoord maandag zetten beide clubs de onderhandelingen voort. De relatie tussen de Bundesliga-grootmacht en de Premier League-topclub is uitstekend, weet The Athletic. De dertigjarige topspits heeft zijn zinnen gezet op een overstap naar de Allianz Arena, zo is al langer duidelijk. Hij wil om de belangrijkste prijzen spelen. Een vertrek zal de Engelse aanvoerder echter niet forceren.