Wedden op de Oranje Leeuwinnen en Jill Roord op het WK

Oranje Leeuwinnen hebben doelpunten nodig tegen Vietnam: Roord biedt helpende hand

31 juli 2023 om 21:00
Laatste update: 31 juli 2023 om 20:03

ADVERTORIAL – De Oranje Leeuwinnen staan er goed op en spelen dinsdagochtend hun laatste wedstrijd in de groepsfase van het WK. Vietnam, het lelijke eendje uit de groep met Portugal en de Verenigde Staten is de laatste opponent. Blik vooruit en speel mee bij JACKS.NL! In deze preview speciaal aandacht voor Jill Roord en de vele doelpunten die nodig zijn om groepswinnaar te worden.

24 jaar of ouder en nog geen account bij JACKS.NL? Pak tot €60 aan Free Bets!

Op dit scenario hopen de Oranje Leeuwinnen

Na twee speelronden staan de Oranje Leeuwinnen samen met de Verenigde Staten qua punten op een gedeeld eerste plaats in de groep. De dames uit Amerika hebben alleen het voordeel door het betere doelsaldo, maar zij hebben Vietnam, de zwakste tegenstander uit de groep, al gehad en treffen nu Portugal.

Het verschil in doelsaldo tussen de Oranje Leeuwinnen en de Verenigde Staten betreft twee goals. Ervan uitgaande dat Amerika het duel van Portugal wint, heeft Nederland dus minimaal drie goals nodig om groepswinnaar te worden. Dat is dan ook iets waar Andries Jonker erg op zal hameren omdat de eerste plaats in de groep de nodige voordelen met zich meebrengt. Zo hoeven de Oranje Leeuwinnen zo minder te reizen en wordt een sterke tegenstander als Zweden ontlopen.

Belangrijke Jill Roord

Normaal gesproken wordt er voor doelpunten gekeken naar Lieke Martens, maar ook Roord speelt dit toernooi een belangrijke rol. De aanvallende middenvelder was de enige die tot scoren wist te komen tegen de Verenigde Staten en wordt met de wedstrijd belangrijker voor de ploeg van Jonker. Dat Roord er de het laatste jaar lekker in zit is ook duidelijk. Ze wist de finale van de Champions League te bereiken met haar voormalige club VfL Wolfsburg en rondde onlangs een transfer af naar Manchester City.

De odd

JACKS.NL speelt in op de doelpunten die de Oranje Leeuwinnen nodig hebben tegen Vietnam. Zo is er een speciale odd beschikbaar van 4.50 wanneer de Oranje Leeuwinnen zes keer of meer scoren. Ook een doelpunt van Roord kan je het nodige opleveren. Zo bestaat er een odd van 1.63 wanneer ze minimaal één keer scoort. Denk je dat ze net als tegen de Verenigde Staten de score kan openen? Dan kan je de odd van 4.80 spelen die daar voor staat.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust