Toekomst Teze onzeker bij PSV

'Toekomst Teze bij PSV onzeker: interesse uit Spanje, Frankrijk en Duitsland'

29 juli 2023 om 16:40

Er is volop belangstelling voor Jordan Teze. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. De verdediger van PSV geniet interesse uit onder meer Spanje, Frankrijk en Duitsland. 

Volgens het ED zijn het momenteel voornamelijk Spaanse clubs die informeren naar Teze. De 23-jarige centrumverdediger heeft in Eindhoven nog een contract tot medio 2025. Hij hoeft niet per se weg bij PSV, maar hoopt onder Peter Posz wel op genoeg perspectief op speelminuten. 'Bij voorkeur als centrale man, maar de afgelopen jaren speelde hij ook rechtsback als de trainers hem op die plek nodig hadden', zo tekent het ED op. 

Wedden

Meer odds
  • logo

    PSV

  • logo

    RKC Waalwijk

Teze, die al zestien jaar actief is bij PSV, heeft op de positie van centrale verdediger André Ramalho als grootste concurrent. Ook van de Braziliaan is het nog niet zeker of hij blijft. 'Tot biedingen is het voor Teze nog niet gekomen', weet het ED. Afgelopen jaar lag er al wel een miljoenenbod klaar van een buitenlandse club, maar destijds kon hij nog niet weg.

PSV hoopt zich hoe dan ook in ieder geval nog te versterken met een verdediger. De Eindhovenaren beginnen op 4 augustus aan het echte werk. Dan is Feyenoord de tegenstander in de strijd om de Johan Cruijff Schaal.