El Ahmadi: 'In potentie is hij één van de betere Feyenoord-spelers'

El Ahmadi: 'In potentie is hij één van de betere Feyenoord-spelers'

29 juli 2023 om 08:54

Karim El Ahmadi voorspelt een stevige concurrentiestrijd op rechtsbuiten bij Feyenoord. De oud-speler van de Rotterdammers laat zich onder meer lovend uit over Javairo Dilrosun en huurling Yankuba Minteh. 

Ook Calvin Stengs, Alireza Jahanbakhsh, Igor Paixão en Patrik Walemark kunnen op rechtsbuiten uit de voeten. "Het is niet zo erg als je op elke positie twee spelers hebt, alleen het wordt straks een probleem als je op elke positie drie goede spelers hebt. Dan moet een speler wel gaan denken of hij wel moet blijven", reageert El Ahmadi in gesprek met ESPN.

De voormalig middenvelder geeft onder meer hoog op van Dilrosun. "Die liet bij vlagen zien heel gevaarlijk en goed te zijn aan de rechterkant, dus dat wordt nogal dringen daar. Ik heb vorig jaar ook al vaker gezegd dat Dilrosun een goede speler is, alleen hij moet veel meer rendement uit zijn spel halen. In potentie was hij vorig jaar ook een van de betere spelers van Feyenoord, alleen er kwam te weinig uit."

Ook Minteh maakt een goede indruk in zijn eerste weken bij de Eredivisie-kampioen. "Hij moet alleen geen vrije trappen meer nemen, maar het is een goede speler. Ik dacht dat hij alleen maar heel snel was. Hij is ook aan de bal heel goed. Hij maakt op mij een gretige indruk en heeft veel dreiging."

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - met Gill Swerts!