'Spurs denkt aan Tel van Bayern'

'Spurs blijft onderhandelen met Bayern en denkt aan toptalent in ruil voor Kane'

28 juli 2023 om 17:51
Laatste update: 1 augustus 2023 om 06:55

Tottenham Hotspur wil Mathys Tel betrekken in de onderhandelingen met Bayern München omtrent Harry Kane. De Londenaren zien de Franse tiener graag verschijnen bij een eventueel vertrek van Kane. 

Volgens The Telegraph spreekt clubvoorzitter Daniel Levy maandag met afgevaardigden van Bayern om de deal van Kane verder te bespreken. Levy staat bekend als een keiharde onderhandelaar en hoopt Tel binnen te halen. De achttienjarige Fransman verruilde Stade Rennes in 2022 voor Bayern München. Der Rekordmeister betaalde destijds twintig miljoen euro.

Wedden

Meer odds
  • logo

    Ulm

  • logo

    Bayern München

Met het vertrek van spelers als Sadio Mané en de wisselvallige vorm van Serge Gnabry en Leroy Sané lijkt de kans zeer klein dat Bayern iets met het voorstel doet. Tel ligt tot 2025 onder contract bij Bayern en wordt gezien als groot talent in Europa. Tottenham zou minstens honderd miljoen euro willen zien voor Kane, die zijn laatste contractjaar ingaat bij de club. Bayern zoekt nog altijd naar een waardige opvolger van Robert Lewandowski. Vorig seizoen nam onder meer Eric Maxim Choupo-Moting die rol op zich. 

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - met Gill Swerts!