'Zodra Ten Hag bij Kudus aanklopt, weet ik zeker dat hij gelijk gaat'

Lovende woorden voor Kudus: 'Hij was vorig jaar de enige hoop voor Ajax-fans'

28 juli 2023 om 14:26
Laatste update: 28 juli 2023 om 14:28

Mohammed Kudus zou perfect passen bij een team als Manchester United, althans dat vindt Telegraaf-journalist Marcel van der Kraan. In gesprek met Football Daily vertelt hij dat de Ghanees een goede aanwinst zou kunnen zijn voor veel Premier League-teams.

Sven Mislintat vertelde eerder dat er nog niks concreets loopt rond Kudus, maar Van der Kraan durft dat te betwijfelen. "Hij heeft aangegeven dat hij weg wil bij Ajax. Meestal doe je dat natuurlijk als je al één of meerdere leuke opties hebt. Hij zal bij Manchester United misschien geen topprioriteit zijn, maar hij is wel een geweldige optie. Ik denk dat als Erik ten Hag bij hem aanklopt, dat hij dan zeker vertrekt."

Van der Kraan denkt ook dat Kudus een prima speler voor de Premier League zou zijn. "Hij was afgelopen seizoen de meest agressieve en vermakelijke aanvaller bij Ajax. Het was geen geweldig jaar, maar hij was voor de fans de enige hoop om de club er weer bovenop te helpen. Sinds Ten Hag is vertrokken, stond Kudus op en was hij weergaloos. Ik denk dat hij absoluut goed zou passen bij een clubs als United."