Wedden op een goal van Dolberg bij Anderlecht

Het clubvoetbal ontwaakt: Dolberg wil vorm tegen Ajax doorzetten bij Anderlecht

28 juli 2023 om 13:00

ADVERTORIAL – De Eredivisie slaapt nog altijd, maar in België gaat de Jupiler Pro League vanavond alweer van start. RSC Anderlecht trapt het Belgische voetbalseizoen af tegen Union Sint-Gilles, de club die afgelopen jaar op de rand van het kampioenschap stond. Blik vooruit en speel mee bij JACKS.NL! In deze preview speciaal aandacht voor Kasper Dolberg, die voor een nieuwe uitdaging heeft gekozen in België.

24 jaar of ouder en nog geen account bij JACKS.NL? Pak tot €60 aan Free Bets!

Nice doet met Dolberg weer dure investering van de hand

Kasper Dolberg maakte in de zomer van 2019 voor iets meer dan twintig miljoen euro de overstap van Ajax naar Nice, maar écht imponeren in Frankrijk deed hij niet. Na twee uitleenbeurten aan Sevilla en TSG Hoffenheim heeft Nice hem onlangs definitief van de hand gedaan voor ‘slechts’ vijf miljoen euro. Het is een herkenbaar scenario, aangezien ook miljoenenaankoop Calvin Stengs voor een klein deel van de investering naar Feyenoord is vertrokken.

Komt het talent van Dolberg in België weer bovendrijven?

Anderlecht is de club geweest die het aandurft met Dolberg. Van de Deense spits is bekend dat hij bij vlagen flitsen laat zien van zijn klasse, maar dat hij een verre van constante speler is. Toch zijn de voortekenen in Brussel goed. Enkele dagen geleden oefende Anderlecht tegen uitgerekend Ajax, de oude club van Dolberg.

Met Dolberg in de spits begon Anderlecht aan het duel tegen de Amsterdammers. Dat wierp na ruim tien minuten al zijn vruchten af. De aanvaller glipte langs Ajax-verdediger Olivier Aertssen en kwam vanaf de zijkant in een één-op-één moment met Gerónimo Rulli. De doelman van Ajax was vervolgens kansloos omdat Dolberg de bal fraai in de bovenhoek stiftte. Lekker binnenkomen bij je club doe je zo!

De odd

Anderlecht speelt vanavond naar verwachting in een uitwedstrijd opnieuw met Dolberg in de basis tegen Union Sint-Gilles. JACKS.NL heeft een speciale odd voor je in petto. Wanneer Dolberg net als tegen Ajax het eerste doelpunt van de wedstrijd maakt krijg je 9.25 keer je inzet terug. Voor een enkel doelpunt op elk moment staat een odd van 3.15.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust