Opstelling PSV tegen FC Eindhoven

LIVE-discussie: Bosz kiest voor jeugdig PSV in Lichtstadderby tegen FC Eindhoven

26 juli 2023 om 19:34
Laatste update: 26 juli 2023 om 19:57

PSV en FC Eindhoven werken woensdagavond in het Philips Stadion de 94e Lichtstadderby af. Bij de nummer twee van het afgelopen Eredivisie-seizoen zijn er basisplaatsen voor een groot aantal talenten. Ook Ricardo Pepi maakt zijn opwachting. 

PSV-trainer Peter Bosz geeft veel talenten de kans. Zo zijn er basisplaatsen voor onder anderen Tim van den Heuvel en Livano Comenencia. Julian Kwaaitaal, afgelopen zaterdag tegen FC Augsburg nog goed voor een treffer, verschijnt ook aan de aftrap. 

Sterkhouders als Luuk de Jong, Noa Lang, en Joey Veerman zitten niet bij de ploeg. Zij spelen aankomende zondag, als PSV een oefenwedstrijd afwerkt tegen Nottingham Forest. Ricardo Pepi staat woensdagavond wel in de basis. Het Eindhovense onderonsje begint om 20.00 uur. 

Opstelling PSV: Drommel; Kwaaitaal, Teze, Van de Blaak, Van Aanholt; Comenecia, Land, Van den Heuvel; El Ghazi, Pepi, Vertessen

Opstelling FC Eindhoven: Brondeel; Amevor, Dorenbosch, Dalhaus, Van Doorm; Kökcü, Sleegers, Limouri; Rottier, Sas, Seedorf

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - met Mahmoud El Boustati!

(