Wedden op veel doelpunten tijdens de wedstrijd tussen Twente en Hammarby

26 oefengoals verder: Twente is klaar voor Conference League-duel met Hammarby

27 juli 2023 om 17:00

ADVERTORIAL – Net als één jaar geleden maakt FC Twente zich op voor de voorrondes van de Conference League. De Tukkers treffen het Zweedse Hammarby IF in de derde ronde van het voorportaal van het toernooi. Blik vooruit en speel mee met JACKS.NL! In deze preview aandacht voor de goede voorbereiding van Twente.

24 jaar of ouder en nog geen account bij JACKS.NL? Pak tot €60 aan Free Bets!

Revanche gevoelens en een uitstekende voorbereiding van Twente

De voorrondes van de Conference League zijn alles behalve nieuw voor Twente. Eén jaar geleden stroomde de club uit Enschede ook in de derde voorronde van het toernooi in. Tijdens deze campagne was FK Cukaricki de eerste tegenstander. De Serviërs werden tot twee keer toe opgerold met 1-3 en 4-1. In de ronde die daarop volgde kreeg Twente het voor zijn kiezen. Fiorentina, de latere finalist, was thuis met 2-1 te sterk en had later in de Grolsch Veste genoeg aan een 0-0.

Twente zal dan ook alles op alles zetten om zich nu wél te plaatsen voor de groepsfase van de Conference League. De voortekenen zijn in ieder geval uitstekend in Enschede, aangezien Twente geen enkel oefenduel verloor in de voorbereiding. De amateurs van Rood Zwart en het Deense Odense werden met respectievelijk 0-17 en 7-1 naar huis gestuurd en ook Bundesliga-club Schalke 04 werd op een 2-2 gelijkspel gehouden.

Slechte generale voor Hammarby

Waar de Eredivisie-clubs nog in voorbereiding zijn op het nieuwe seizoen, is Hammarby al even bezig. De club is actief in de Zweedse competitie en staat daar met zestien gespeelde wedstrijden op een negende plaats. De laatste wedstrijd voor de clash in Enschede was een taaie voor de Zweden. Er werd met 1-0 verloren van concurrent IF Brommapojkarna.

De odd

Het op schot verkerende Twente speelt de eerste van de twee wedstrijden tegen Hammarby in de Grolsch Veste. JACKS.NL heeft een mooie odd voor je in petto rondom dit duel. Er is een speciale quotering van 3.50 actief wanneer er vier of meer doelpunten vallen in het duel.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust