Hartman noemt persoonlijke doelstelling: 'Ik denk dat het wel mogelijk is'

Hartman wil meer: 'Dat is mijn doel ja, daar kan ik heel simpel over zijn'

23 juli 2023 om 22:34

Quilindschy Hartman hoopt komend seizoen te mogen spelen voor het Nederlands elftal. Dat vertelt de 21-jarige linksback van Feyenoord voor de camera van ESPN

:Dat is mijn doel ja", aldus Hartman. "Daar kan ik heel simpel over zijn. Mijn einddoel is het EK volgend jaar." Hij rekent zich echter nog niet rijk. "Het zal uitdagend worden, maar als ik naar mijn positie kijk, denk ik wel dat het mogelijk is. Ik ga er gewoon voor."

Hartman beseft dat het snel is gegaan. "Een jaar geleden zat ik nog in de Onder 21 en als ik dan terugkijk op het jaar, is het wel bizar wat er allemaal is gebeurd. Ik had het zeker niet durven dromen, maar het is wel gebeurd."

De vraag is of Hartman volgend jaar met het Nederlands elftal het EK in Duitsland gaat spelen. De verdediger komt in ieder geval wél in actie in de Champions League met Feyenoord. "Ik zou graag Real Madrid hebben. Dat zou ik mooi vinden. Maar ik zou het ook wel fijn vinden als er twee clubs in de groep zitten waarvan ik denk dat we ze kunnen hebben. Uiteindelijk kunnen we van iedereen winnen. Het blijft voetbal en wij zijn ook heel goed."

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - met Edwin Winkels & Daniel Reyes!