'Ajax pakt door na Vos-nieuws en zet in op verlenging met nog twee talenten'

'Ajax pakt door na Vos-nieuws en zet in op verlenging van nog twee talenten'

21 juli 2023 om 18:58
Laatste update: 21 juli 2023 om 18:59

Na de contractverlenging van Silvano Vos wil Ajax door gaan pakken. De Amsterdammers willen talenten Gabriel Misehouy en David Kalokoh namelijk ook langer aan zich gaan binden, meldt het Algemeen Dagblad.

Vrijdag maakte Ajax bekend dat Vos, die ook in de belangstelling stond van andere clubs, tot medio 2028 heeft bijgetekend bij de club. De talentvolle middenveder had aanvankelijk nog maar één jaar contract in de Johan Cruijff Arena. Datzelfde geldt voor Misehouy en Kalokoh, met wie Ajax dus ook graag langer door wil.

Misehouy staat al een tijdje te boek als een groot talent bij Ajax. Sinds jongs af aan staat hij dan ook op de radar van de Europese elite. De achttienjarige middenvelder wacht nog op zijn officiële debuut in het eerste van Ajax, maar maakt tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen een goede indruk. Misehouy kan daardoor op korte termijn een contractaanbieding verwachten van de nummer drie van de Eredivisie.

Kalokoh heeft zelfs al een contractvoorstel op zak van technisch manager Klaas-Jan Huntelaar. De achttienjarige linksbuiten wordt ook een grote toekomst voorspeld en maakte vorig seizoen zijn debuut in Jong Ajax.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - met Edwin Winkels & Daniel Reyes!