Hartman erkent dat er belangstelling voor hem is

'Ben niet bezig met een transfer, ik droomde van Champions League met Feyenoord'

12 juli 2023 om 07:29

Quilindschy Hartman erkent dat er belangstelling voor hem is. Toch denkt de linksback van Feyenoord na het landskampioenschap niet aan een vertrek uit Rotterdam-Zuid.

In gesprek met Voetbal International wordt Hartman gevraagd of er concrete interesse in hem is. "Ik ben daar op dit moment niet mee bezig, maar tegelijkertijd ga ik ook niet liegen", reageert hij goudeerlijk. "Kijk naar waar ik twee jaar geleden stond. Ik was zwaar geblesseerd, mijn carrière had zomaar voorbij kunnen zijn. De wereld zag er compleet anders uit dan nu", doelt hij op zijn kruisbandblessure.

"Soms komen er zulke mooie kansen voorbij dat je ze gewoon niet kan laten liggen", legt Hartman uit. "In onze sport kan je daarom ook nooit zeggen dat je voor honderd procent zeker bij een club blijft. Dat weet je gewoon niet!" De vleugelverdediger stuurt in ieder geval niet aan op een exit. "Maar op dit moment ben ik totaal niet bezig met een transfer. Ik heb het heel erg naar mijn zin bij Feyenoord. Interesse zal er altijd zijn na een goed seizoen."

"Zeker als je kampioen bent geworden met zo'n jong team. Ik ben 21 jaar en linksback. Daar zijn er in Europa niet zoveel van. Het zou raar zijn als er nu geen interesse is. Maar dat is iets anders dan een transfer maken. Bovendien heb ik hier genoeg om voor te spelen. Als klein jongetje droomde ik al van de Champions League."

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - mét Rik Elfrink!