Slot bevestigt interesse in Kroatisch international: 'Heel interessante speler'

Slot is blij met Beelen en bevestigt interesse: 'Een heel interessante speler'

9 juli 2023 om 09:27
Laatste update: 10 juli 2023 om 06:43

Arne Slot bevestigt de interesse van Feyenoord in Luka Ivanusec. De Rotterdammers willen de Kroatisch international overnemen van Dinamo Zagreb, maar volgens het Algemeen Dagblad is dat nog geen uitgemaakte zaak.

Dinamo Zagreb moet zich via de voorrondes zien te plaatsen voor de Champions League en denkt beduidend meer kans te maken met Ivanusec, die als steunpilaar geldt. Feyenoord lijkt dan ook diep in de buidel te moeten tasten. 1908.nl meldde desondanks dat de Nederlandse kampioen een bod voorbereidt op de 24-jarige linksbuiten, die ook uitstekend als aanvallende middenvelder uit de voeten kan.

"Ivanusec is een heel interessante speler", reageert Slot in het AD. "We gaan zien of zijn komst haalbaar is. Maar we hebben meer ijzers in het vuur", benadrukt de trainer. Ivanusec kwam vorige maand nog in actie met Kroatië tijdens de Final Four van de Nations League. Zowel tegen Oranje als tegen Spanje stond hij in de basis.

Slot toont zich verheugd met de komst van Thomas Beelen, die Feyenoord verkoos boven PSV en AZ. "Een talentvolle jongen. We bekeken veel Nederlandse centrale verdedigers en het was duidelijk dat we vol voor Beelen wilden gaan. Het is fijn dat het is gelukt."

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!