Benzema kan heldenrol vervullen tegen Cadiz

Real Madrid moet plek twee zien vast te houden en richt alle ogen op Benzema

15 april 2023 om 18:30
Laatste update: 15 april 2023 om 18:38

Real Madrid trapt zaterdagavond af op bezoek bij Cádiz en moet uitkijken dat er niet opnieuw punten worden gemorst. Bij De Koninklijke stond Karim Benzema dit seizoen al meermaals op en de Madrilenen zullen vanavond opnieuw op de Fransman rekenen.

Real ging in de vorige speelronde verrassend onderuit tegen Villarreal met alle gevolgen van dien. Federico Valverde kwam na het duel in opspraak na Alex Baena te hebben opgewacht en geslagen. Dit weekend moet Real echter de blik vol op Cádiz zetten, de nummer vijftien van de competitie. De ploeg staat slechts vier punten boven de degradatiestreep en zal er alles aan doen een positief resultaat neer te zetten tegen de nummer twee.

Nog geen account bij Unibet? Registreer je nu en krijg €50 aan Free Bets na je eerste inzet!

De ploeg van Carlo Ancelotti hoeft inmiddels niet meer op de landstitel te rekenen, maar moet uitkijken voor kapers op de kust voor de tweede plek. Atlético Madrid staat slechts twee punten achter Real en kan toeslaan wanneer een volgend duel niet wordt gewonnen. Bij bookmaker Unibet staat een fraaie odd klaar voor een heldenrol van Benzema. Scoort de Fransman en geeft hij een assist? Dan pak je maar liefst negen keer je inleg!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust