Kleine pijntjes bij PSV

Pijntjes bij PSV in aanloop naar duel met Volendam: De Jong en verdediger onzeker

12 april 2023 om 09:00
Laatste update: 12 april 2023 om 09:36

Het is nog onduidelijk over welke spelers PSV-trainer Ruud van Nistelrooij komend weekend kan beschikken voor het bezoek aan FC Volendam. Zowel voorin als achterin zijn er wat zorgenkindjes.

PSV begon dinsdag aan de voorbereiding voor de wedstrijd tegen Volendam. Het is op dit moment nog onzeker of het in het Kras Stadion aantreedt met Luuk de Jong en Phillip Mwene. Beiden zijn nog niet helemaal fit, zo schetst het Eindhovens Dagblad. De Jong trainde dinsdag nog apart van de groep, maar lijkt wel inzetbaar. 

De kans dat Mwene in actie komt lijkt iets kleiner. De Oostenrijkse rechtsback viel met hamstringklachten uit tijdens het duel met Vitesse op19 maart. Naar alle verwachtingen is Jordan Teze, net als tegen Excelsior, zijn vervanger. Sávio, Fodé Fofana en Ismael Saibari zijn momenteel met Jong PSV op pad, dat zich ten koste van Fulham O21 gaat proberen te plaatsen voor de finale van de Premier League International Cup. 

Zondagmiddag om 14.30 uur wordt er afgetrapt bij Volendam - PSV. Zeker is in ieder geval dat Armando Obispo en Mauro Júnior niet spelen. Zij zijn voor de rest van het seizoen uitgeschakeld.