Huntelaar voor Ajax-huurling naar Denemarken: 'Hij kijkt uit naar mijn terugkeer'

Huntelaar op verzoek van Ajax-huurling naar Denemarken: 'Hij kwam op juist moment'

3 april 2023 om 17:16
Laatste update: 3 april 2023 om 17:22

Klaas-Jan Huntelaar is speciaal voor Mohamed Daramy afgereisd naar Kopenhagen. Daar zag de technisch manager hoe Daramy een hoofdrol vertolkte in de topper tegen FC Nordsjælland. De twee gingen na afloop ook even met elkaar gesprek.

Afgelopen weekend vertolkte Daramy een hoofdrol in het treffen tussen FC Kopenhagen en Nordsjælland (2-1). Mede door een goal van de Ajax-huurling gaat de ploeg uit de Deense hoofdstad nu aan kop in de competitie. Daramy heeft Huntelaar uitgenodigd om de topper te bezoeken. Daar gaf de oud-spits gehoor aan. "Ik heb met Huntelaar gesproken, hij was hier ook", laat hij optekenen door het Deense Bold.

"Ik heb hem voor de wedstrijd gezien. We hebben gewoon gesproken over hoe het gaat. Hij vroeg me of ik gelukkig was. Natuurlijk kijkt hij uit naar mijn terugkeer bij Ajax. Hij zei dat ik hem een berichtje moest sturen als we een goede wedstrijd zouden spelen. Dit was hem. Huntelaar kwam op het juiste moment", lacht Daramy.

Ajax heeft Daramy dit seizoen tijdelijk gestald bij zijn oude club Kopenhagen, waar de buitenspeler weer een vaste waarde is. Hij is was tot dusver goed voor acht goals en zes assists over alle competities dit seizoen. In de vorige voetbaljaargang stelde de Deens international nog teleur in Amsterdam, nadat hij voor twaalf miljoen euro werd binnengehaald.