Lang wil het verschil maken tegen Benfica: "Ik ben één van de leiders"

Noa Lang: 'Ik ben één van de leiders en snap dat veel van mij verwacht wordt'

7 maart 2023 om 08:57

Noa Lang gelooft nog in een ommekeer voor Club Brugge in het Champions League-duel met Benfica. De 23-jarige buitenspeler wil de Belgische topclub dinsdagavond bij de hand nemen, zegt hij tegen Het Laatste Nieuws.

Lang en Club Brugge moeten in het Estádio da Luz een 2-0 nederlaag zien weg te poetsen. "Ik ben een speler die het verschil hoort te maken. Ik snap ook dat er veel van mij verwacht wordt", stelt de ex-Ajacied. "Ik ben daar ook blij om, ik hou daar van. Het is nu aan mij om te tonen dat ik belangrijk kan zijn voor het team. Ik voel me daar wel verantwoordelijk voor. Net als voor die mindere resultaten. Dat betekent dat ik meer moet en kan doen als ik speel."

De zesvoudig Oranje-international, die deel uitmaakt van de voorselectie, ziet zich als één van de leiders van de ploeg. "Ik ben zeker één van de leiders, dus ik probeer dat te doen. Iedereen weet dat we in een moeilijke situatie zitten. Ik doe mijn best om het team daar uit te helpen. Door te praten met bepaalde spelers. Maar… Uiteindelijk moeten we het allemaal zelf doen."

Ondanks de mindere vorm van Club Brugge en de moeilijke uitgangspositie gelooft Lang nog in een goede afloop. "Onze motivatie is heel groot, dit is de Champions League en er is geen mooier podium. Als kind droom je hiervan."