Sevilla-directeur vreest voor PSV

Angst voor PSV bij Sevilla: 'Ik zie moeilijkheden, we hebben geleden tegen ze'

23 februari 2023 om 12:55

Sevilla-directeur Monchi vreest voor PSV. De Spanjaard ziet dat het Europa League-tweeluik zeker nog niet beslist is, ondanks dat Sevilla de heenwedstrijd met 3-0 won. Monchi vraagt zich af of Sevilla defensief wel opgewassen is tegen de Eindhovenaren.

"Natuurlijk zie ik nog moeilijkheden", vertelt Monchi voorafgaand aan het Europa League-duel tegen Marca. "We hebben duidelijk een goede uitgangspositie, maar niks is al definitief. Ik kan me voorstellen dat PSV door hun fans gepusht zal worden. We vergeten ook niet dat ze in Sevilla de paal hebben geraakt, terwijl Bounou verschillende goede reddingen moest verrichtten."

De td van Sevilla ziet ook dat PSV aanvankelijk dominant was in Sevilla. "We hebben veel geleden in de eerste twintig minuten. We doen het verkeerd als we zouden denken dat de klus al geklaard is. Aanvallend heeft PSV namelijk veel mogelijkheden. Ze vallen aan met veel mensen en ik ben bang dat we achterin niet zo solide zijn als zou moeten. Daarnaast zijn Fábio Silva en De Jong goede afmakers. We moeten met al onze zintuigen bij de wedstrijd zijn."