Poldervaart spreekt dankwoord uit: 'Geeft mij energie de aandoening te overwinnen'

Poldervaart spreekt dankwoord uit: 'Geeft mij energie de aandoening te overwinnen'

17 februari 2023 om 15:48

De Graafschap-trainer Adrie Poldervaart ligt nog altijd in het ziekenhuis. De 52-jarige oefenmeester lijdt aan een zeldzame variant van het Guillain-Barré syndroom. Op de clubkanalen van De Superboeren komt hij zelf met een gezondheidsupdate.

Poldervaart werd op 6 februari opgenomen in het ziekenhuis. 'Door het zeldzame karakter van deze aandoening is nog niet duidelijk wanneer Adrie zal terugkeren', schrijft De Graafschap op de clubsite. Richard Roelofsen neemt tot de terugkeer van Poldervaart de honneurs waar als eindverantwoordelijke. De nummer veertien van de Keuken Kampioen Divisie onderhoudt nog wel contact met Poldervaart over de gang van zaken.

"Ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om een ieder hartelijk te bedanken voor de vele kaarten, bloemen en cadeaus die ik heb mogen ontvangen", reageert de trainer. "Dit geeft mij heel veel energie om deze aandoening te overwinnen. Vanuit het hele land en van allerlei clubs ontvang ik steunbetuigingen en beterschapswensen. Daar ben ik zeer dankbaar voor en dat doet een mens goed. Daarnaast heb ik bezoek gekregen van allerlei mensen die de moeite hebben genomen om mij op te zoeken. Enorme dank voor alle steun die ik heb mogen ontvangen!"