Uitgeruste Haaland en getergde Mbappé in actie: 12x je inleg met deze wedcombo!

28 december 2022 om 20:00
Laatste update: 28 december 2022 om 19:57

ADVERTORIAL - Manchester City en Paris Saint-Germain komen woensdagavond in actie in de Premier League en Ligue 1. Het betekent dat superspitsen Erling Haaland en Kylian Mbappé zich weer aan het publiek mogen tonen. Haaland heeft een lange vakantie achter de rug en Mbappé zal getergd zijn na het verliezen van de WK-finale. Bookmaker Jack's heeft een fraaie wedcombo klaarstaan voor de twee goaltjesdieven!

Waanzinnig WK en monstermoyenne

Exact tien dagen geleden verloor Mbappé de WK-finale van Argentinië met het nationale elftal van Frankrijk. De 24-jarige spits schoot acht keer raak in zeven wedstrijden op het WK en wist zelfs een hattrick te maken in de finale: iets wat alleen in 1966 eerder gebeurde. Mbappé zal getergd zijn na het verliezen van de finale en zich van zijn beste kant laten zien. Franse media speculeren dan ook dat Mbappé 'gewoon' in de basis start in het competitieduel met Strasbourg. Twee doelpunten van het Franse fenomeen levert je 3.70 keer je inleg op!

Haaland wist zich met Noorwegen niet voor het WK te kwalificeren en heeft de afgelopen weken de tijd gehad zich optimaal voor te bereiden op de hervatting van het seizoen in de Premier League. De spits was al trefzeker in het League Cup-duel met Liverpool en die toon zal hij zeker willen doorzetten. De 22-jarige Noor overlegt dit seizoen bizarre statistieken: na dertien Premier League-wedstrijden staat de teller op achttien doelpunten en drie assists. Het is dan ook niet gek dat twee treffers van Haaland voor 3.25 keer je inleg zorgt, terwijl bij andere spelers de odd op minstens tien keer je inzet ligt.

Door deze twee odds te combineren, kom je op een zeer fraaie odd uit. Maakt Mbappé er minstens twee tegen nummer negentien Strasbourg en doet Haaland hetzelfde tegen laagvlieger Leeds United? Dat levert je maar liefst 12.03 keer je inleg op! 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust