Manchester United hervat Premier League met een goed in zijn vel zittende Rashford

27 december 2022 om 14:00

ADVERTORIAL – Boxing Day is dan wel achter de rug, maar dat betekent niet dat de speelronde in de Premier League er helemaal op zit. Manchester United en Chelsea komen nog in actie, terwijl er ook in België wordt gevoetbald. VoetbalPrimeur heeft weer een paar mooie tips voor je uitgezocht die je kan spelen op Unibet.

Manchester United – Nottingham Forest: Marcus Rashford scoort en United wint (2.70)

Het Manchester United van Erik ten Hag hervat de competitie tegen laagvlieger Nottingham Forest. The Mancunians hebben een goede generale achter de rug, aangezien er afgelopen week met 2-0 werd gewonnen van Burnley in de Carabao Cup. Eén van de uitblinkers in dat duel was Marcus Rashford. De rappe aanvaller moest het op het WK nog doen met invalbeurten, maar lijkt zich bij United wel in de basis te hebben gespeeld. Rashford scoorde tijdens zijn laatste wedstrijd een pracht van een doelpunt en verlengde een aantal dagen terug nog zijn contract. Dat het United-exponent lekker in zijn vel zit, kan je dus wel stellen. Voor een doelpunt van Rashford in combinatie met een overwinning van United krijg je 2.70 op Unibet.

Chelsea – Bournemouth AFC: Chelsea wint en beide teams scoren (3.15)

Ook Chelsea mag zich opmaken voor een thuiswedstrijd: The Blues ontvangen promovendus Bournemouth. Normaal gesproken zou je van te voren zeggen dat dat een gelopen strijd is, maar gezien de laatste wedstrijden van beide ploegen is dat nu toch niet het geval. De laatste competitie-overwinning van Chelsea dateert namelijk alweer van 19 oktober.

Ook de resultaten van Bournemouth laten niet echt te wensen over, maar makkelijk scoren doet het wel. In de laatste twee Premier League-wedstrijden werd er liefst drie keer gescoord. Ondanks de mindere resultaten van beide ploegen is Chelsea toch in het voordeel. Voor een overwinning van de ploeg van Graham Potter in combinatie met een doelpunt van Bournemouth krijg je 3.15 op Unibet.

Westerlo – Royal Antwerp FC: Royal Antwerp wint (2.14)

Royal Antwerp FC hervat de Belgische competitie tegen Westerlo, de nummer zeven van België. De ploeg van Mark van Bommel zal met het volste vertrouwen afreizen naar het oosten van Vlaanderen, aangezien Standard Luik afgelopen week met liefst 4-0 verslagen in het bekertoernooi. Westerlo speelde nog geen officiële wedstrijd na de winterstop. De odd van 2.14 voor een overwinning van Antwerp is gezien hun vorm een mooie om te spelen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust