Van Bommel reageert op poging tot carjacking: “Het was even schrikken”

26 oktober 2022 om 15:28
Laatste update: 26 oktober 2022 om 17:04

Mark van Bommel was maandagnacht slachtoffer van een poging tot carjacking. De Nederlander werd in de parkeergarage van zijn appartement in Antwerpen opgewacht door een gewapende overvaller.

Van Bommel leidde woensdag 'gewoon' weer de trainingen bij Antwerp en reageert tegenover Het Laatste Nieuws kort op het voorval. "Tuurlijk ben ik al bekomen van de shock. Het was even schrikken", zegt de oefenmeester van The Great Old

De overvaller had het gemunt op de auto van Van Bommel. Toen de 45-jarige ex-coach van PSV met zijn Porsche Panamera de parkeergarage binnen reed, zag hij iemand die een zaklamp op hem richtte en hem bedreigde met een pistool. 'Dan moet je snel handelen. Dat heb ik ook gedaan", aldus Van Bommel. "Door snel weer achteruit te rijden, kon ik ontkomen."

Van Bommel raakte een stilstaande Mercedes. Doordat het alarm van die auto afging, sloeg de overvaller op de vlucht. Van Bommel bleef ongedeerd. Bij Antwerp heeft men 'niet het gevoel dat de mislukte carjacking nog echt weegt op Van Bommel', zo schrijft de Belgische krant op basis van gesprekken met betrokkenen.