PSV komt met duidelijkheid: wedstrijd tegen Arsenal gaat níet door

12 september 2022 om 14:10
Laatste update: 12 september 2022 om 14:20

De wedstrijd tussen Arsenal en PSV van aankomende donderdag in de Europa League gaat niet door. Trainer Ruud van Nistelrooij zaaide na de wedstrijd tegen RKC Waalwijk al wat twijfel.

De wedstrijd tussen PSV en Arsenal wordt verplaatst, maar onduidelijk is nog naar wanneer. Dat de wedstrijd is uitgesteld heeft te maken met de beschikbaarheid van politiepersoneel, vanwege de uitvaart van de Britse Koningin Elizabeth. Door haar overlijden werd de afgelopen speelronde in de Premier League al geschrapt. PSV hoopt op korte termijn te communiceren wanneer de wedstrijd wordt ingehaald.

Een voordeel voor PSV is dat het nu extra rust heeft in aanloop naar de wedstrijd tegen Feyenoord, die voor aankomende zondag gepland staat. Als het duel met Arsenal door zou zijn gegaan, zou de ploeg van Van Nistelrooij weinig rust hebben gehad. Aan de andere kant heeft PSV nu niet de kans om de slechte start in de Europa League weg te poetsen. Het opende vorige week teleurstellend met een 1-1 gelijkspel tegen FK Bodø/Glimt uit Noorwegen.