Feyenoord mag zich bewijzen in Rotterdamse derby: check de odds van Unibet!

11 september 2022 om 14:30

ADVERTORIAL - Feyenoord staat zondagavond in De Kuip tegenover Sparta om de Rotterdamse derby af te werken. Na de teleurstellende 4-2 nederlaag op bezoek bij SS Lazio zal de ploeg van Arne Slot gebrand zijn een goed resultaat neer te zetten. Bookmaker Unibet heeft voor deze stadsderby fraaie odds klaarstaan, waaronder een fraaie odd voor een treffer van Santiago Gimenez!

Feyenoord bijna foutloos in Eredivisie

De ploeg van Arne Slot heeft met dertien punten uit vijf wedstrijden een meer dan goede start gemaakt in de Eredivisie. De stadionclub bezet een tweede plaats en ziet alleen Ajax voor zich staan, dat nog foutloos is. Feyenoord speelde donderdag op vreemde bodem het Europa League-duel met Lazio en liet zich vooral in de eerste helft de kaas van het brood eten. In de tweede helft was de ploeg van Slot strijdvaardiger, maar werd alsnog ruim verloren van de Italianen. 

Met een odd van 1.29 is Feyenoord de duidelijke favoriet om de Rotterdamse derby naar zich toe te trekken. De ploeg is vooral in eigen huis zeer lastig te kloppen en dat zal Sparta, met een odd van 13.00 voor een overwinning, zich maar al te goed realiseren. Gimenez was een lichtpuntje in het Europa League-duel en scoorde twee keer in de tweede helft. De Mexicaan leek soms wel de enige speler die nog voor een resultaat wilde knokken in Italië. Weet Gimenez de score te openen tegen Sparta? Dan pak je 4.20 keer je inleg! Heb je meer vertrouwen in een openingstreffer van Danilo? Daar staat een odd van 4.50 op. Nog geen account bij Unibet? Registreer je nu en krijg €40 aan Free Bets na je eerste inzet!

Wint Feyenoord en vallen er minder dan vijf doelpunten? Dan pak je 1.65 keer je inleg terug. Vallen er meer dan twee doelpunten en scoren beide ploegen? Dan wordt je inleg ruim verdubbeld met een odd van 2.20. Liever de correcte uitslag voorspellen? Op een 3-1 overwinning van Feyenoord staat een odd van maar liefst 10.00!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust