Walst AZ in eigen huis over Tuzla City heen? Verdriedubbel je inzet op Unibet!

21 juli 2022 om 13:15
Laatste update: 21 juli 2022 om 13:19

ADVERTORIAL – AZ krijgt donderdagavond de eer om het Europese seizoen te openen namens de Nederlandse clubs. De Alkmaarders nemen het in de tweede voorronde van de Conference League op tegen Tuzla City. Walst AZ in het eigen AFAS stadion over de nummer twee van Bosnië-Herzegovina heen? Verdriedubbel nu je inzet bij bookmaker Unibet!

Tuzla City op schot in de eerste voorronde

Tuzla City is al even bezig aan het nieuwe seizoen. De Bosniërs namen met overwinningen op Tre Penne de eerste horde op weg naar de groepsfase van de Conference League. In het tweeluik werd er eerst met 0-2 gewonnen van de San Marinezen, waarna het klusje in de tweede wedstrijd overtuigend werd geklaard: het werd 6-0 in het Tusanj City Stadium. Het is dan ook niet ondenkbaar dat de Bosniërs het net tegen AZ wel eens zouden kunnen vinden. Op Unibet staat een odd van 2.90 wanneer beide teams scoren.

Het gevaar aan de kant van Tuzla komt van twee smaakmakers. Semir Smajlagic - een Bosnische spits die afgelopen zomer is aangetrokken – nam twee doelpunten voor zijn rekening in de wedstrijden tegen Tre Penne. Verder moeten de ogen op Mirzad Mehanovic worden gericht. De aanvallende middenvelder had afgelopen seizoen met zijn negen doelpunten een belangrijk aandeel in het behalen van de tweede plaats in de competitie.

Twee Alkmaarse sterkhouders kijken toe vanaf de kant

Tijdens de persconferentie van woensdag liet AZ-trainer Pascal Jansen doorschemeren dat hij het moet doen zonder twee van zijn sterkhouders. Jesper Karlsson en Yukinari Sugawara zijn de voorbereiding gestart met blessures, waarvan ze niet op tijd zijn hersteld voor het treffen met Tuzla. "We moeten nog even geduld hebben voordat zij (Karlsson en Sugawara red.) weer in groepsverband op het veld verschijnen. Het heeft nog wat tijd nodig”, klonk het. 

Gelukkig voor de club uit de Zaanstad geldt dat niet voor Vangelis Pavlidis. De Griekse spits ontbrak nog in de oefenwedstrijd van AZ tegen Westerlo wegens ziekte, maar is op tijd hersteld voor het duel. Ook kunnen de aanvallende versterkingen Jens Odgaard en Mayckel Lahdo hun officiële debuut gaan maken. Het tweetal deed dit in de voorbereiding al officieus. Lahdo wist zelfs al zijn eerste doelpunt in Alkmaarse dienst te maken.

AZ overtuigt niet in de voorbereiding maar is overwinning aan stand verplicht

De voorbereiding van AZ is er tot nu toe nog niet één om over naar huis te schrijven. Buiten een enkele overwinning op PEC Zwolle (3-1) werden de laatste drie wedstrijden tegen PAOK Saloniki (2-2), Olympiakos Piraeus (1-0 verlies) en Westerlo (1-0 verlies) niet gewonnen. Toch is AZ het aan zijn stand verplicht om een ruime overwinning te boeken tegen Tuzla City, een club dat van een ander kaliber is dan de tegenstanders uit de voorbereiding. Voor een overwinning van AZ met drie doelpunten verschil staat een odd van 1.81 op Unibet. Denk je dat Tuzla er één gaat maken en dat de Alkmaarders winnen? Dan kan je voor de odd van 2.90  gaan.  

Nog geen account bij Unibet? Klik hier en registreer je en ontvang zo €40 aan Free Bets na je eerste inzet! (Alléén voor spelers van 24 jaar en ouder)

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust