Bekerwinnaar Feyenoord wil PSV-feestje uitstellen: pak €50 bij winst op Go Ahead!

Bekerwinnaar Feyenoord wil PSV-feestje uitstellen: pak €50 bij winst op Go Ahead!

25 april - 15:00

ADVERTORIAL - Daags na het winnen van de KNVB-beker komt Feyenoord alweer in actie in de Eredivisie. De Rotterdammers vierden de afgelopen dagen zelf een feestje, maar hopen dat van PSV nog even uit te stellen. TOTO biedt een welkomstactie aan voor nieuwe spelers (24 jaar en ouder). Pak 50 euro met een inzet van 1 euro wanneer Feyenoord van Go Ahead Eagles wint!

Zo werkt de welkomstactie van TOTO

TOTO biedt bij deze wedstrijd een welkomstactie aan die beschikbaar is voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder. Bij de actie kan gebruik worden gemaakt van een verhoogde quotering van liefst 50.00 voor een overwinning van Feyenoord. De maximale inzet is 1 euro.

1. Maak een account aan via een van de links in dit artikel. Vul je persoonlijke gegevens in en het account is zo aangemaakt.
2. Stort en claim de bonus. Het minimale bedrag voor een storting is 5 euro. Storten gaat gewoon via iDEAL. Belangrijk om te onderstrepen: activeer de bonus voor je het saldo gaat opwaarderen.
3. Zet 1 euro in op winst van Feyenoord in de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles.
4. Wint Feyenoord op de Adelaarshorst van Go Ahead Eagles? Dan ontvang je 50 euro!

Klik hier om de actie bij TOTO te spelen!

Feestje in Eindhoven uitstellen

Mocht PSV zijn plicht doen door van SC Heerenveen te winnen, dan is het bij puntverlies van Feyenoord officieel kampioen van Nederland. Dat is iets wat de Rotterdammers natuurlijk willen verstieren. Niet alleen omdat de Eindhovenaren dan nog even van de titel worden gehouden, maar ook om een andere reden. Mocht Feyenoord de komende vier wedstrijden - waaronder die tegen Go Ahead Eagles - winnen dan lonkt het puntenrecord uit de clubgeschiedenis.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Quoteringen zijn op moment van publicatie en onderhevig aan verandering
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.