Ten Hag onder vuur: zo worden de kansen van United op top zes plek in PL geschat

Ten Hag onder vuur: zo worden de kansen van United op top zes plek in PL geschat

24 april - 12:00

ADVERTORIAL - Manchester United staat woensdagavond tegenover Sheffield United, de hekkensluiter in de Premier League. De ploeg van Erik ten Hag kroop zondag nog door het oog van de naald in de halve finales van de FA Cup en heeft wat goed te maken, zeker met het oog op Europees voetbal. Blik vooruit en speel mee bij TOTO!

Welkomstactie TOTO

Nog geen account bij TOTO? Profiteer dan van de welkomstactie (24 jaar en ouder). Nieuwe spelers ontvangen voor 50 euro aan Free Bets bij een eerste weddenschap met een inzet van minimaal 10 euro!

1. Maak een account aan
2. Stort 10 euro in je account
3. Speel deze 10 euro op een weddenschap met een quotering van minimaal 1.50
4. Ontvang een bedrag van 50 euro aan Free Bets, 5 van 10 euro per stuk
5. Let op: de Free Bets staan direct klaar in je spelformulier en zijn zeven dagen geldig
6. Klik hier om de welkomstactie te spelen bij TOTO!

Ten Hag onder vuur in Engeland

Afgelopen zondag kwam Manchester United meer dan goed weg in de halve finales van de FA Cup tegen Coventry City. Er leek geen vuiltje aan de lucht voor de Engelse grootmacht, maar in de slotfase van het duel werd een comfortabele 0-3 voorsprong weggegeven. In de verlenging tekende de club uit het Championship zelfs nog voor de 4-3 in de verlenging, maar het doelpunt werd afgekeurd wegens buitenspel. United won na strafschoppen, pakte daarna met het schaamrood op de kaken in en vertrok van Wembley. Ten Hag kroop door het oog van de naald, maar ligt nu onder vuur in Engeland.

Kansen op Europees voetbal

Gezien de ranglijst in de Premier League kan Manchester United het vergeten om nog een jaar in de Champions League te spelen, maar het bereiken van de Europa League is nog wel reëel. Naast dat The Mancunians nog hoop kunnen putten uit het winnen van de FA Cup - wat recht geeft op directe plaatsing voor het toernooi - is het zo dat wanneer de club als nummer zes eindigt in de Premier League ook de Europa League in gaat. Dat heeft alles te maken met dat het ticket wordt doorgeschoven wanneer Manchester City de FA Cup-finale van United zou winnen.

Gezien het een reëel scenario is dat City de FA Cup wint, is Ten Hag er meer dan ooit bij gebaat om als nummer zes te eindigen in de Premier League. De clubs waar United mee aan het strijden is, zijn Newcastle United en toch ook Tottenham Hotspur. Laatstgenoemde heeft dan wel een voorsprong van tien punten, maar heeft met onder andere Arsenal, Chelsea, Liverpool en Manchester City nog een loodzwaar programma. 

Newcastle en United staan momenteel met een gelijk aantal punten op plek zes en zeven, maar hebben op papier een soortgelijk programma qua tegenstand. Wat het een extra interessante strijd maakt, is dat er op 15 mei een onderling treffen op Old Trafford op het programma staat. TOTO hanteert een quotering van 2.37 voor wanneer Manchester United in de top zes van de Premier League eindigt.

Ten Hag kan zich niets veroorloven tegen Sheffield

Vanavond kan Manchester United zich niets veroorloven in de strijd om plek zes in de Premier League. TOTO hanteert een quotering van 1.31 voor een overwinning van de Engelse grootmacht ten koste van Sheffield United. De gehavende verdediging van United is de laatste weken - net als tegen Coventry City - niet al te betrouwbaar gebleken. Bij een overwinning van United met een goal van Sheffield hoort een quotering van 2.20 op TOTO.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Quoteringen zijn op moment van publicatie en onderhevig aan verandering
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.