Liverpool-spelers hebben zin in komst Slot: 'Ik ben heel erg benieuwd'

Liverpool-spelers hebben zin in komst Slot: 'Ik ben heel erg benieuwd'

5 mei - 21:11 Laatste update: 22:25
24

Cody Gakpo heeft veel zin in de komst van Arne Slot naar Liverpool. De aanvaller van The Reds speelde vaak 'lastige potjes' tegen de trainer van Feyenoord in zijn tijd bij PSV. Dat laat de Oranje-international weten tegenover Viaplay.

Na afloop van het duel tussen Liverpool en Tottenham Hotspur (4-2), waarin Gakpo goed was voor een goal en een assist, verschijnt de aanvaller voor de camera van Viaplay. Liverpool wordt nadrukkelijk in verband gebracht met de komst van Slot. Gakpo is lovend over de oefenmeester. "Ik heb eerlijk gezegd nog nooit met hem gewerkt", aldus Gakpo. "Ik weet natuurlijk dat het een hele goede trainer is, die het heel goed heeft gedaan bij AZ en Feyenoord."

"Hij wil graag goed voetbal spelen", vervolgt Gakpo, die met PSV vaak tegen Feyenoord en AZ speelde in de tijd dat Slot bij die clubs werkte. "Dat waren het vaak lastige potjes. Ik ben heel erg benieuwd en iedereen heeft er veel zin in."

Naast zijn glansrol tegen Tottenham beleefde Gakpo een mooie week met de geboorte van zijn zoontje. "Het is een bijzonder en speciaal moment. Alles is goed gegaan, dus daar zijn we heel blij mee." Dat mooie moment speelde mogelijk een rol in de goede vorm van de aanvaller. Volgens Gakpo 'viel alles op zijn plek' voor hem bij Liverpool tegen de Londenaren.