Ihattaren maakt mogelijk rentree tegen Ajax

Ihattaren kan mogelijk rentree maken tegen Ajax: 'Die kans is wel aanwezig'

Vandaag om 18:17

Er bestaat een kans dat Mohamed Ihattaren aankomende zondag zijn rentree maakt in de Eredivisie. Volgens Mike Verweij is er een mogelijkheid dat de 22-jarige middenvelder bij RKC Waalwijk in de wedstrijdselectie zit voor het thuisduel met Ajax.

In de Kick-off podcast van De Telegraaf wordt de situatie van Ihattaren besproken. Presentator Pim Sedee vraagt zich af of de oud-speler van onder meer PSV en Ajax al bij de selectie zit voor de wedstrijd tegen Ajax. "Ja, die kans is wel aanwezig", antwoordt Verweij.

Ook komen de uitspraken van psychiater Bram Bakker, die onderdeel uitmaakt van het begeleidingsteam van Ihattaren, komen ter sprake. Bakker stelde eerder dat de middenvelder binnen een half jaar weer terug kan keren bij het Nederlands elftal. "Nu heeft iedereen, net zoals jij (Sedee, red), het weer over die uitspraken…", reageert Valentijn Driessen.

"Dat gaat die jongen natuurlijk achtervolgen. Als hij tegen Ajax zijn debuut maakt en een balletje verkeerd raakt moet hij over een half jaar weer in het Nederlands elftal", vervolgt Driessen, waarna Verweij het onderwerp afsluit. "Het zou prachtig zijn als hij zijn rentree maakt tegen Ajax."

RKC neemt het zondagmiddag om 16.45 uur op tegen Ajax in eigen huis. De ploeg van Fraser staat nog op nul punten uit zes duels, terwijl bij Ajax de teller staat op zeven punten uit vier wedstrijden.