Díaz over Slot bij Liverpool

'Spectaculaire' Slot zeer geliefd bij Liverpool-selectie: 'Sinds hij hier is...'

Vandaag om 11:41

Luis Díaz is blij met Arne Slot als manager bij Liverpool. De 27-jarige buitenspeler geeft aan dat de Nederlander in korte tijd impact heeft gemaakt op Anfield.

Díaz is onder Slot uit de startblokken geschoten. In vijf Premier League-wedstrijden tekende hij de Colombiaan al voor vijf doelpunten en een assist. "Sinds hij hier is, is hij spectaculair", zegt hij over Slot tegenover Sky Sports. Díaz onderhoudt een goede relatie met zijn manager. "Hij is heel attent op onze verbeterpunten, maar hij geeft ook snel complimenten als iets goed gaat."

"Zijn game plans weerspiegelen onze prestaties. Al vroeg in het seizoen komt onze kwaliteit bovendrijven", gaat Díaz verder. De aanvaller geeft aan dat hij van Slot de ruimte krijgt om te floreren. "De coach wil direct spel zien. Hij brengt ons tactische discipline bij: hij spoort ons aan om verdedigend hard te werken, maar hij laat daarbij ruimte voor aanvallende flair."

Liverpool en Slot komen zaterdag weer in actie in de Premier League. The Reds gaan dan op bezoek bij Wolverhampton Wanderers.