PSV moet afstand nemen van Sevilla: pak 50x je inleg voor zege op Spanjaarden!

PSV moet afstand nemen van Sevilla: pak 50x je inleg voor zege op Spanjaarden!

3 oktober 2023 om 20:00
Laatste update: 3 oktober 2023 om 20:09

ADVERTORIAL - PSV neemt het dinsdag in eigen huis op tegen Sevilla en moet de eerste stap zetten richting overwintering in de Champions League. De Eindhovenaren treffen een gehavende ploeg die dertiende staat in Spanje. Pak bij Unibet 50x je inleg wanneer PSV in eigen huis met Sevilla afrekent!

Hoe werkt de actie van Unibet?

Ga naar de website van Unibet via één van de links in dit artikel en maak een nieuw account aan. Doe na de verificatie een storting bij Unibet en de boost wordt beschikbaar. Ga naar de website PSV - Sevilla en zet in op 'Reguliere speeltijd: PSV'. Het is belangrijk dat je deze bet kiest, anders verschijnt de boost niet.

De boost verschijnt na het selecteren van de bet in je betslip, rechtsonderin je scherm. Zorg ervoor dat je deze aanvinkt. De actie is geldig voor alle nieuwe spelers vanaf 24 jaar. De maximale inleg bedraagt €1, maar minder inleggen mag ook. 

Pakt PSV de eerste driepunter in de Champions League-groepsfase? Dan pak je tot €50! Speelt PSV in eigen huis gelijk of wordt er verloren van Sevilla? Dan verlies je maximaal één euro. 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust