Barça kan PSV handje helpen voor CL-duel en gevoelige tik uitdelen aan Sevilla

Barça wil track record in eigen huis in stand houden en kan PSV een handje helpen

29 september 2023 om 20:00
Laatste update: 29 september 2023 om 20:22

ADVERTORIAL - FC Barcelona staat vrijdag tegenover Sevilla in de Primera División en kan PSV alvast helpen: de Eindhovenaren staan dinsdag tegenover Sevilla en de Catalaanse club kan het zelfvertrouwen van Los Nervionenses een flinke tik geven. Bookmaker JACKS.NL heeft mooie odds klaarstaan voor Barça, de torenhoge favoriet voor dit thuisduel. 

Barcelona zal met een flink ander strijdplan aantreden dan afgelopen dinsdag, toen Mallorca de tegenstander was. Net als tegen Getafe werd het een frustrerend duel dat gelijk eindigde. Het grote verschil is dat Barça deze keer thuis speelt: dit seizoen imponeert de ploeg van Xavi Hernández in eigen huis met louter overwinningen tegen Tottenham Hotspur (4-2), Cádiz (2-0), Real Betis (5-0), Royal Antwerp FC (5-0) en Celta de Vigo (3-2). Met een odd van 1.34 zijn de Catalanen een enorme favoriet om het thuisduel naar zich toe te trekken. 

PSV werd in het eerste Champions League-duel met Arsenal op een flink kwaliteitsverschil gewezen, maar ziet in Sevilla een tegenstander die te pakken is. De Eindhovenaren zullen hopen dat Barcelona over Sevilla heenwalst en met een grote nederlaag naar Eindhoven stuurt. Wint Barça, vallen er drie of meer goals en scoort Sevilla niet? Dan pak je een odd van maar liefst 4.60 met de wedcombo van JACKS.NL!

Xavi zal na de teleurstellende remise van dinsdag op volle oorlogssterkte aan het duel beginnen. De verwachting is dan ook dat Robert Lewandowski de plek van Ferran Torres inneemt. Weet de Pool de score te openen? Dan pak je 3.40 keer je inleg. Maakt Lewangoalski er twee? Dan zit je aan bijna vier keer je inleg met de odd van 3.70!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust