Pochettino ziet Chelsea bestolen worden: 'Engelse voetbal is beschadigd'

27 april - 23:54
33

Mauricio Pochettino en Noni Madueke vinden dat Chelsea bestolen is in de Premier League-wedstrijd tegen Aston Villa. Axel Disasi leek een knappe comeback van The Blues te bekronen met de winnende treffer, maar op advies van de VAR ging daar een streep door vanwege een overtreding van Benoît Badiashile. Het bleef zodoende 2-2.

Pochettino was na afloop zichtbaar geïrriteerd. "De VAR heeft voor mij het Engelse voetbal beschadigd, het imago van voetbal beschadigd", zei de balende Chelsea-manager tegen de BBC. "Het was een doelpunt. Het is ongelooflijk en belachelijk. Twee weken geleden tegen Manchester City was het hands en was het geen penalty..."

Wedden

Meer odds

Ook Madueke, die voor de aansluitingstreffer zorgde, kan zich niet vinden in de beslissing van de arbitrage. "Hadden wij drie punten moeten hebben? Ja. Vind ik dat het doelpunt had moeten tellen? Ja. Meer kun je er niet over zeggen."

Volgens The Daily Mail moest de voormalig PSV'er door teamgenoten worden tegengehouden toen hij na afloop furieus verhaal wilde halen bij de scheidsrechter. 

Bekijk hieronder de samenvatting van Aston Villa - Chelsea: