Details over verhitte kleedkamerruzie Zlatan-Van der Wiel lekken: "Fuck off"

18 maart 2016 om 09:20

Zlatan Ibrahimovic en Gregory van der Wiel kregen het in de rust van de kampioenswedstrijd van Paris Saint-Germain met elkaar aan de stok. Ondanks het feit dat PSG op een ruime voorsprong stond, zette Zlatan zijn teamgenoot op scherp. Dat blijkt uit het gesprek dat naar L’Equipe is gelekt.

De Franse krant stelt te weten wat er in de kleedkamer is gezegd in de rust van het duel met Troyes. Uiteindelijk wonnen de hoofdstedelingen gemakkelijk met 0-9; Zlatan scoorde viermaal. Van der Wiel moest het echter ontgelden. Zlatan: "Zorg dat je me betere passes geeft." Van der Wiel: "Ik probeer het, ik doe wat ik kan." Dat was voor Zlatan niet genoeg: "Je zorgt maar dat de passes goed zijn."

Die opmerking schoot volgens L’Equipe in het verkeerde keelgat bij Van der Wiel, die geprikkeld reageerde: "Fuck off." Van der Wiel vroeg om een wissel en besloot volgens Franse media om niet met zijn ploeg af te reizen naar het kampioensfeest. Hij was overigens wél aanwezig bij het titelfeest, maar zou daar alleen met zijn vriendin Rose Bertram zijn gearriveerd.