ADO is gewilde NAC-aanvaller niet vergeten en zoekt opnieuw contact

15 maart 2016 om 17:19

EXCLUSIEF - ADO Den Haag is nog steeds zeer geïnteresseerd in NAC Breda-speler Mats Seuntjens. De Hagenaars hebben contact gezocht met de 23-jarige Bredanaar, weet VoetbalPrimeur.

In de voorbije winterse transferperiode was er al sprake van een mogelijke overstap naar Den Haag. Toen zou een transfer op een bedrag van 300.000 euro zijn afgeketst. Het contract van Seuntjens loopt komende zomer af, waardoor hij nu vrij is om met geïnteresseerde clubs te praten.

Behalve ADO zijn ook sc Heerenveen en AZ met Seuntjens in verband gebracht. De aanvaller maakte dit seizoen 10 doelpunten in 28 wedstrijden voor de Bredanaars. Trainer Marinus Dijkhuizen toonde zich onlangs echter kritisch over Seuntjens, die tijdelijk op de bank kwam. "Ik ben niet tevreden over hem. Hij kan en moet veel meer brengen. Daarom passeer ik hem", om Seuntjens even later toch weer te complimenteren. "Technisch gezien en qua potentie is Mats één van onze beste spelers, zo niet de beste. Hij is van het niveau subtop Eredivisie."