Streppel reageert op geruchten over 'move' van Willem II naar Heerenveen

10 maart 2016 om 18:11

Jurgen Streppel weigert in te gaan op de berichten die hem linken aan een overstap naar sc Heerenveen. De Friezen zouden de huidige trainer van Willem II op de korrel hebben.

De onderhandelingen met Art Langeler van PSV zijn op niets uitgelopen en dus krijgt de Friese zoektocht naar een nieuwe hoofdtrainer een vervolg. Streppel lijkt nu de belangrijkste kandidaat om in de zomer het stokje van interim-trainer Foppe de Haan over te nemen.

Het Brabants Dagblad voelt Streppel naar aanleiding van de berichten aan de tand, in de aanloop naar de competitiewedstrijd van Willem II tegen AZ. "Ik focus me helemaal op Willem II en dan vooral op de thuiswedstrijd tegen AZ", countert de Helmonder.

Streppel heeft in Tilburg een doorlopend contract, wat hem niet meteen heel aantrekkelijk maakt voor Heerenveen. Wel is het zo dat hij er een moeizame relatie op nahoudt met de Willem II-directie. Streppel ontkent echter dat de telefoon van zijn zaakwaarnemer roodgloeiend staat. "Als clubs zich bij hem zouden melden, dan had hij mij er van op de hoogte gebracht", aldus de trainer.