Willem II weer gelinkt aan matchfixingschandaal: Echt onzin. Wedden?

Willem II weer gelinkt aan matchfixingschandaal: "Echt onzin. Wedden?"

03-03-2016 19:06
5

Opnieuw wordt Willem II in verband gebracht met matchfixing en opnieuw zijn de Tilburgers zich van geen kwaad bewust. Jurgen Streppel doet de claim van het Duitse ARD af als 'complete onzin'.

In de competitiewedstrijd van Willem II tegen NEC (1-0 voor de Nijmegenaren) zou ongewoon veel zijn gegokt. In Tilburg is men geschrokken van het bericht, maar inmiddels is de club overgegaan tot de orde van de dag. "Het is compleet uit de lucht gegrepen. Echt onzin. Wedden?", benadrukt trainer Jurgen Streppel met een kwinkslag tegenover Omroep Brabant.

Meer woorden wil Streppel niet aan de nieuwe onrust vuilmaken. Jordens Peters gaf woensdagavond al een reactie namens de spelersgroep. "Ik steek mijn hand in het vuur voor deze groep", zei de aanvoerder tegen Voetbal International. "Het enige dat ik daaruit (het onderzoek, red.) kan opmaken is dat er veel is ingezet op de wedstrijd. Het bericht komt voor mij als een hele grote verrassing. Wat ik al zei: ik steek mijn hand in het vuur voor onze spelersgroep."