FC Dordrecht haalt oud-Feyenoorder verrassend terug naar Nederland

FC Dordrecht haalt oud-Feyenoorder verrassend terug naar Nederland

03-03-2016 14:05
1

Serginho Greene keert terug op de Nederlandse velden. De oud-speler van Feyenoord maakt het seizoen af bij FC Dordrecht. Dat heeft de club donderdag bekendgemaakt.

Greene kwam tot voor kort uit voor Delhi Dynamos uit India. Daar speelde hij onder meer samen met Florent Malouda, John Arne Riise en de Nederlander Hans Mulder. Trainer was Roberto Carlos. Eerder speelde hij in het buitenland al bij Levski Sofia, Vojvodina Novi Sad, AEK Larnaca en Othellos.

FC Dordrecht heeft de ervaren verdediger tot het einde van het seizoen vastgelegd. Volgens de Schapenkoppen is Greene vrijdag al in staat om zijn debuut te maken voor Dordt. Dan speelt de ploeg van trainer Harry van den Ham tegen RKC Waalwijk. Dordrecht bezet momenteel een teleurstellende dertiende plaats. Van de laatste vijf wedstrijden gingen er vier verloren.

In Nederland speelde de in Amsterdam geboren Greene voor HFC Haarlem en RKC, voor hij in 2005 bij Feyenoord terecht kwam. Daar vertrok hij in 2009 voor een dienstverband bij Vitesse.