Sneijder heeft geen vertrekwens na forse straf: 'Ik blijf vechten voor het team'

Sneijder heeft geen vertrekwens na forse straf: 'Ik blijf vechten voor het team'

03-03-2016 13:46
6

Wesley Sneijder ontkent dat hij wil vertrekken nu Galatasaray is uitgesloten van Europees voetbal volgend seizoen. De middenvelder zegt nog altijd gelukkig te zijn in Istanbul.

Galatasaray kreeg deze week de deksel op de neus voor de financiële problemen. De Turkse topclub is volgend seizoen niet welkom in de Champions League en Europa League. Omdat de 31-jarige Sneijder zwaar op de begroting drukt, leek een vertrek zich aan te dienen. Maar de 120-voudig international hoeft niet per se weg. "Ik ben hier gelukkig en blijf vechten voor mijn team", laat hij weten aan Anadolu Agency.

"Natuurlijk is het vervelend, Galatasaray hoort elk seizoen Europees te spelen", vervolgt Sneijder. "Maar het komt niet als een heel grote verrassing." De oud-Ajacied is bezig aan zijn vierde seizoen bij Galatasaray, dat op een teleurstellende vijfde plaats staat in de Turkse competitie. Eerder deze week werd Orhan Atik aangesteld als opvolger van de ontslagen Mustafa Denizli. Sneijder sleet nu al zes trainers bij Cim Bom Bom.